MacBook 12"

MacBook

  • Type gebruik
    Internet, e-mail en tekstverwerken
  • Alles wissen

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dunste Apple laptop ooit gemaakt.

De dunste laptop die Apple ooit gemaakt heeft! Deze MacBook 12 inch. Enne... Niet verder vertellen, maar de MacBook 12 inch is zelfs nog lichter dan het kleinste MacBook Air model (die van 11 inch). En dat is best bijzonder! Met 0,9 kg op de weegschaal is een vol pak suiker nog zwaarder dan deze MacBook. 

In deze compacte MacBook zit een M3 processor van het bekende merk Intel. Genoeg voor de meeste alledaagse taken. Het 12 inch (30,5 cm) scherm is voorzien van Apple's Retina-technologie. Dit zorgt voor een haarscherp beeld. Als je een beetje zuinig bent, gaat de batterij wel tot 12 uur mee! Dat maakt deze MacBook een ideale laptop als je houdt van reizen en veel onderweg bent. 

Waarom een refurbished MacBook 12 inch?

Heb je er ooit aan gedacht wat er allemaal voor nodig is om een nieuwe MacBook te produceren? Best veel zeldzame mineralen en grondstoffen, die eerst uit de aarde gehaald moeten worden in mijnen. Niet echt goed voor de wereld eigenlijk... Om dit zo min mogelijk te hoeven doen helpt het enorm als we refurbished devices gebruiken.

Onze refurbished MacBooks hebben sinds mei '19 ook het Refurbished Keurmerk. Dit betekent dat je zeker bent dat je een goed product koopt. Hiernaast ontvang je bij elke MacBook die je koopt bij leapp een 2 jaar carry-in garantie. Deze geldt ook op de bijgeleverde accessoires. De MacBooks kunnen een kleine imperfectie aan de buitenkant hebben maar technisch gezien zijn ze altijd in perfecte conditie. Als je denkt aan het milieu en een beetje aan de portemonnee is refurbished dé oplossing!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste MacBook?

Dat kunnen we ons goed indenken, het is een grote keuze en je kiest tenslotte niet elke dag een MacBook uit. Op onze MacBook keuzehulp pagina helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze.