Leveringvoorwaarden


Thuis laten bezorgen

Online bestellingen die op voorraad zijn én op een werkdag voor 22:00 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen die op een werkdag na 22:00 of in het weekend zijn geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd en heeft u de daaropvolgende dag in huis. Online bestellingen worden gratis verstuurd bij een bestelbedrag boven 500 euro. Voor bestellingen tot 500 euro zijn de verzendkosten 3,99.

Pakket online volgen

Als het pakket is overgedragen aan de postbezorger (PostNL/DHL/UPS) ontvang je van ons een e-mail met een track & trace-link. Hiermee kun je eenvoudig online jouw pakket volgen.

Tekenen bij ontvangst

Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 2 weken later afhalen. 

 

 


Verzendingen naar het buitenland

Bij leapp verzenden wij kosteloos binnen Nederland en België boven de €500,-. Het is niet mogelijk om bestellingen naar andere landen te laten versturen. 

 

Heeft u nog vragen? u kunt hier een vraag indienen.