iPhone Xs Max

iPhone

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een compleet nieuw design

Apple introduceert met de komst van de iPhone Xs een compleet nieuwe design. Deze iPhone heeft het grootste scherm ooit. De iPhone Xs heeft een scherm van 5.8 inch en de Xs Max doet daar nog een schepje bovenop met het scherm van 6.5 inch. Zoek je liever een tussenmaatje? Kijk dan eens naar onze Xr, voor alle verschillen tussen de Xr en Xs Max kan je dit artikel checken!

De iPhone Xs Max is een en al OLED-scherm, zonder homeknop. Ontgrendelen doe je dan ook via Face ID. Eén blik volstaat om je iPhone te ontgrendelen, met Apple Pay te betalen, beveiligde apps te openen en nog veel meer. De glazen behuizing maakt het mogelijk draadloos op te laden. Super handig!

Flits, flits!

Met de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel maak je verbluffende foto’s. Grotere en dieper gelegen pixels geven een levensechter beeld en een beter resultaat bij weinig licht. Deze iPhone heeft een nieuwe Diepteregeling. Die regeling biedt de mogelijkheid om de scherptediepte in de Foto’s-app dynamisch bij te stellen. Zowel op het moment dat je de foto maakt, als wanneer de foto al genomen is.

 

Waarom een refurbished iPhone Xs Max?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de planeet. Je denkt misschien al snel dat refurbished devices tweedehands toestellen zijn, maar niets is minder waar. Het zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Ook mooi meegenomen: al onze refurbished iPhones zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 2 jaar garantie bij! Daar waar Apple zelf 1 jaar geeft, geven wij er 2. Zodat je zeker weet dat je een goed toestel koopt! Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone Xs Max, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

USP'S leapp