iPhone Xr

iPhone

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een compleet nieuw design

Als opvolger van de iPhone 8 werd de iPhone Xr geïntroduceerd. Deze is net als de iPhone X een en al scherm zonder homeknop. In tegenstelling tot de iPhone Xs heeft de Xr een stevige, aluminium behuizing. Waar de iPhone Xs een OLED-scherm heeft, heeft de iPhone Xr een Liquid Retina LCD-scherm. Voor meer verschillen tussen de Xs en Xr kan je dit artikel raadplegen. 

Deze keuzes in het ontwerp maken de Xr net ietsje minder chic dan de iPhone X, maar wel veel voordeliger in aanschaf. Voor gebruikers die een ijzersterke iPhone zoeken, maar niet voorop willen lopen qua technologie is de iPhone Xr dan ook een toestel waar ze nog jaren plezier aan zullen beleven.

De camera van de iPhone Xr

De iPhone Xr is uitgerust met een frontcamera voor selfies en een enkele camera aan de achterzijde van het toestel. De camera gebruikt slimme HDR. Dat houdt in dat er tegelijkertijd verschillende foto's met andere belichting en instellingen gemaakt worden, waarvan vervolgens de beste delen door de slimme software tot een foto gecombineerd worden. Uiteraard kun je de foto achteraf nog aanpassen zoals je gewend bent.

Face ID

Ontgrendelen doe je met Face ID. Je laat de iPhone Xr eenmalig alle hoeken van je gezicht zien. Hierna herkent het toestel zijn baasje. Ontgrendelen is zo simpel als je gezicht voor het toestel houden en de iPhone haalt de vergrendeling weg, waarna je het toestel kunt gebruiken.

Door de A12 Bionic chip waarmee de iPhone Xr is uitgerust verbruikt het toestel minder energie en gaat de batterij langer mee. Is de accu toch leeg? Geen punt, je kunt de iPhone Xr zelfs draadloos opladen!

Waarom een refurbished iPhone Xr?

Een refurbished iPhone Xr is een toestel dat gebruikt is en door experts gecontroleerd en waar nodig opgeknapt. Zo is het toestel inwendig gelijk aan een nieuw toestel. De hoeveelheid gebruikerssporen kunnen een flinke korting in de prijs voor jou met zich meebrengen! 

Alle refurbished iPhones van leapp zijn bovendien gereinigd en hebben een schone software installatie ontvangen. Ze zijn simlockvrij en we bieden twee jaar garantie. Zo weet je zeker dat je veel plezier zult beleven aan jouw refurbished iPhone Xr!

Twijfel je tussen een iPhone Xr en een iPhone SE 2020? Dan hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de belangrijkste verschillen tussen de twee toestellen zijn. Je leest het hier.

USP'S leapp