iPhone SE '20

iPhone

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Publiekslieveling

De iPhone SE uit 2016 was een verrassing: het kleine toestel was ontzettend geliefd onder een specifieke groep klanten, die grotere iPhones, zoals de iPhone 7 Plus of iPhone Xs Max onhandig vond. 

In 2020 heeft Apple de iPhone SE een waardige opvolger gegeven, die iPhone SE 2 of simpelweg iPhone SE 2020 wordt genoemd. 

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie verschillende geheugencapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB. Daarnaast zijn per geheugenvariant drie kleuren beschikbaar:

  • Wit
  • Zwart
  • Rood

Deze opvallende kleurencombinatie is uniek voor de iPhone SE 2020.

Draadloos is het nieuwe bedraad

De iPhone SE 2020 gaat mee in de draadloze trend; dankzij de glazen behuizing kun je hem draadloos opladen. De A13-Bionic chip die we ook terugvinden in de iPhone 11 Pro drijft de iPhone SE 2020 aan. Dat zorgt voor een soepele gebruikservaring. Apps starten snel op en je kunt ook meer complexe taken moeiteloos uitvoeren. 

De iPhone SE 2020 heeft een vrijwel identieke behuizing als de iPhone 8 en dat betekent dat de iPhone SE 2020 een home-knop heeft. Dit in tegenstelling tot modellen als de iPhone X en iPhone 11, die van de voorkant uit een groot scherm bestaan. Ontgrendeling kan op de iPhone SE 2020 door middel van Touch-ID. 

De iPhone SE 2020 heeft een meer dan behoorlijke enkelvoudige camera aan de achterkant van het toestel. Hiermee schiet je prachtige plaatjes. De foto's zijn het allermooist als er voldoende licht aanwezig is. Voor de echte fotografen onder ons is een iPhone Xs of iPhone 11 Pro een betere keuze.

Iets voor jou?

De belangrijkste voordelen van de iPhone SE 2020 voor jou op een rijtje gezet!

  • Uitstekende camera
  • Draadloos opladen mogelijk
  • Snel toestel
  • Sterk instapmodel

Waarom een Refurbished iPhone SE 2020?

Een refurbished iPhone SE 2020 is een gebruikt toestel dat zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd waar nodig en gereinigd is. Daardoor hoeft er voor elk refurbished toestel dat over de toonbank gaat een device minder geproduceerd te worden. Wist je dat er bij de productie van een iPhone wel 79kg C02 vrijkomt? 

Behalve beter voor het milieu is een refurbished iPhone SE 2020 ook beter voor je portemonnee. Door bewust te kiezen voor een refurbished iPhone in plaats van het nieuwste van het nieuwste bespaar je namelijk keiharde euro's! En zeg nou zelf, wie wordt daar niet blij van?

Twijfel je tussen een iPhone SE 2020 en een iPhone Xr? Dat snappen wij! Twee ijzersterke toestellen, met ieder hun eigen sterke punten. Wij hebben hier voor jou op een rijtje gezet wat de belangrijkste verschillen zijn, zodat jij je keuze beter kunt maken.

USP'S leapp