iPhone SE '16

iPhone

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klein van buiten, krachtig van binnen.

De iPhone SE is dé telefoon voor iedereen die op zoek is naar een smartphone die uitzonderlijke prestaties kan verrichten, maar niet te groot van formaat is. SE staat voor special edition. Dit is inderdaad een speciaal toestel, omdat in de compacte behuizing enorm veel power gestopt is. 

De iPhone SE heeft dezelfde afmetingen als de iPhone 5 serie, maar dankzij de krachtige A9 processor is de iPhone SE vele malen sneller in het gebruik. Ook heeft de iPhone SE een verbeterde camera ten opzichte van zijn voorgangers. Met de 12 megapixel camera maak je schitterende foto’s en 4K-video’s.

Nieuwe snufjes

In tegenstelling tot eerdere iPhones beschikt de iPhone SE over de vingerafdruksensor Touch ID en een 4 inch Retina Display, waardoor de telefoon heerlijk in de hand ligt. Het is daarnaast mogelijk om Siri te gebruiken op de iPhone SE. De iPhone SE is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

Waarom een refurbished iPhone SE?

Voor elke nieuwe telefoon die geproduceerd wordt moeten kostbare metalen uit de aarde gehaald worden. Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel dat gecontroleerd, waar nodig opgeknapt en grondig gereinigd wordt. Tevens wordt een schone software installatie gedaan. Hierna is een refurbished iPhone van binnen hetzelfde als een nieuw device. Afhankelijk van de uiterlijke staat krijg je bovendien een flinke korting. Zo zijn refurbished iPhones lief voor de planeet en lief voor je portemonnee!

Een refurbished iPhone SE van leapp is altijd simlockvrij. Bovendien krijg je twee jaar garantie op je aankoop, zodat je zeker weet dat je er onbezorgd van kunt genieten.

Hulp nodig bij je aankoop?

Als je twijfelt kun je altijd terecht bij onze servicemedewerkers. Zij zijn bereikbaar via Whatsapp, online chat, e-mail en social media. 

USP'S leapp