iPhone 11 Pro

iPhone

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

It's all about the camera

Bij de iPhone 11 Pro draait het vooral om de camera. Deze is ongeëvenaard door welke andere smartphone dan ook. Apple heeft maar liefst drie cameralenzen geplaatst op de iPhone 11 Pro. Met de derde, ultragroothoeklens, kun je prachtige foto's van landschappen en grote ruimtes maken, zonder dat de weidsheid verloren gaat.

Ook de verbeterde software draagt bij aan werkelijk verbluffende foto's. De Nachtmodus van de iPhone 11 Pro zorgt voor een langere sluitertijd, waardoor je zelfs bij weinig licht verrassend heldere foto's maakt. Ideaal voor concerten of tijdens een avondje in de stad.

Een OLED-scherm

De iPhone 11 Pro heeft een 5.8 inch OLED-scherm. Dat houdt in dat pixels afzonderlijk aan- en uit gezet worden, waardoor met name zwarte kleuren veel beter tot hun recht komen.

Het scherm is bovendien voorzien van een oleofobische coating. Dat is een laagje op scherm dat olie afstoot, waardoor je nauwelijks vette vingervlekken op je scherm krijgt. Doordat de achterkant gemaakt is van matglas, heb je geen last van hinderlijke reflectie.

Waarom een refurbished iPhone 11 Pro?

Met een refurbished iPhone 11 Pro haal je een fantastisch toestel in huis. Refurbished houdt in gecontroleerd, opgeknapt waar nodig en met een schone installatie klaargemaakt voor een tweede leven. Alle refurbished iPhones van leapp zijn op meer dan 50 functionele punten gecontroleerd. Door deze strenge kwaliteitseisen is een refurbished iPhone 11 Pro van binnen hetzelfde als een nieuwe iPhone 11 Pro. Er komt echter geen vervuilend productieproces te pas aan een refurbished device. Het bestaande toestel krijgt een tweede leven, waardoor jij voor een aantrekkelijke prijs een prachtig, goed werkend stukje technologie aanschaft.

Vragen? Stel ze gerust

Voor al je vragen kun je terecht bij onze customer servicemedewerkers. Zij helpen je graag via online chat, whatsapp of email. En ben je benieuwd naar de verschillen tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) check dan dit artikel.

USP'S leapp