iPad Pro 9,7 inch

iPad

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ultieme combinatie van kracht een eenvoud.

Met meer kracht dan de meeste pc-laptops is de iPad Pro dé tablet voor jou als multitasker. Zo is de tablet onder andere geschikt voor internetten, mailen, muziek luisteren en natuurlijk het gebruiken van apps. Ook deze iPad heeft weer een Retina Display waarbij geen afzonderlijke pixels te onderscheiden zijn en bovendien is het scherm helderder en reflecteert het minder. De tablet is eenvoudig in gebruik dankzij Apple’s besturingssysteem iOS en nog sneller dankzij de verbeterde processor. Deze iPad Pro heeft een schermgrootte van 9.7 inch en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

Waarom een refurbished iPad Pro 9,7 inch?

Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Omdat de refurbished iPads die wij verkopen dankzij een opknapbeurt van onze experts weer van vergelijkbare kwaliteit zijn als een nieuw product, ontvang je bij elke iPad die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.

Hulp nodig bij je aankoop?

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via telefoon, WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media. 

USP's leapp