iPad Air 3

iPad

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

iPad Air 3

De iPad Air 3 is ten opzichte van zijn voorganger een grote verbetering. De iPad Air 3 heeft een groter scherm dan de iPad Air 2. Deze is nu geupgraded naar een 10.5 inch Retina scherm. Deze refurbished iPad is dun en licht, waardoor je hem moeiteloos overal mee naartoe neemt. De iPad Air 3 heeft een batterijduur van maar liefst 10 uur. Met een A12 Bionic-chip processor kun je een presentatie maken, je favoriete serie snel stream en dit allemaal tegelijk. Het 10.5 inch Retina scherm heeft een brede keurweergave en zie je al je foto’s, video’s en games tot in de kleinste details tot leven komen. De iPad Air 3 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: spacegrijs, zilver en goud. Daarnaast heb je de keuze tussen een toestel met alleen wifi-verbinding of zowel wifi- als 4G-verbinding.

De iPad Air 3 is, naast het verschil in opslagcapaciteit, tussen de iPad Air 3 wifi 64gb en iPad Air 3 wifi 256gb, verkrijgbaar in de kleuren: spacegrijs en zilver.

Waarom een refurbished iPad Air 3?

Refurbished is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu, en dat met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Omdat de refurbished iPads die wij verkopen dankzij een opknapbeurt van onze experts weer van vergelijkbare kwaliteit zijn als een nieuw product, ontvang je bij elke iPad die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.

Hulp nodig bij je aankoop?

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via telefoon, WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media.

USP's leapp