iMac 27 inch

iMac

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Refurbished iMac 27 inch 

De iMac 27 inch is een perfecte combinatie van computer en scherm. Met een fantastisch scherm en krachtige hardware is deze refurbished iMac zeer geschikt voor foto en videobewerking. Dit is dé computer voor het uitvoeren van alledaagse taken van mailen tot je favoriete serie bekijken. Met een 27 inch scherm en anti-reflectie coating kun je genieten van je serie zonder dat je last hebt van reflecterende lichtbronnen.

Ben jij op zoek naar brute rekenkracht? Dan adviseren wij onze iMac 27" Slim Quad Core i7 4.0. Wil jij echter veel opslagcapaciteit hebben om grote bestanden op te slaan? Ga dan voor de iMac 27" Slim i5 8gb 1tb of de iMac 27" Slim (5K) i5 8gb 1tb die met 1 terabyte heel veel ruimte heeft.

Waarom een refurbished iMac?

Veel mensen denken dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, maar er zit een daadwerkelijk verschil tussen. Met een refurbished iMac krijg je een product dat gecontroleerd is en met een twee jaar carry-in garantie. Met refurbished krijg je een product dat werkt als een nieuw, maar dan voor een redelijke prijs. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

USP's leapp