Laatste update: 8 augustus 2023

leapp winkels: van fysiek naar shop je refurbished Apple producten nu online

leapp winkels

Vind jij Apple producten vaak te duur? Dan hebben wij een onweerstaanbaar alternatief als je wel waanzinnige refurbished producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt. Wij geven de producten van Apple namelijk een tweede leven! Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, zo bestel je bijvoorbeeld een Macbook met een flinke korting.

Waar zijn de leapp winkels?

Jarenlang heeft leapp fysieke winkels gehad. Misschien ben je er weleens een binnen gestapt. In het voorjaar van 2020 sloten de leapp winkels hun deuren definitief. Maar.... Niet getreurd!

Online shop

Je kan al onze refurbished Apple producten gewoon 24/7 online in onze webshop kopen. Enne.. Oja, we bezorgen je Apple producten meestal gratis thuis, je kan ze retourneren als het hem toch niet 100% is én je krijgt 2 jaar garantie erbij.

Zie je een product dat je graag zou willen? Wees er dan snel bij, want steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid en dat merken we aan onze refurbished producten. Ze vliegen als warme Apples over de toonbank! 🛒💨

Wat betekent dit voor mijn garantie?

Helemaal niets! Je garantie blijft gewoon zoals 'ie was, ook als je je leapp-product in een fysieke winkel gekocht hebt.

Terug naar blog

Mooie producten bij leapp winkels: van fysiek naar shop je refurbished Apple producten nu online

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: