Laatste update: 29 september 2023

5 tips voor een leuke Valentijnsdag met Apple

iphone hartslagmeter

You hate it or you love it: Valentijnsdag. De afgelopen weken ben je waarschijnlijk om de oren geslagen met hartjes, rozen, chocola en alles wat ook maar een beetje met romantiek te maken heeft. Heb jij zelf een romantisch avondje gepland met jouw geliefde? Misschien heb je er wel helemaal niks mee. Je kunt toch elke dag iemand de liefde verklaren? Of, minstens net zo belangrijk, jezelf?

Ook als je niks met Valentijnsdag hebt kun je in ieder geval profiteren van speciale activiteiten en aanbiedingen. Koppelkorting in een wellness center? Niemand hoeft te weten dat jouw wederhelft eigenlijk je BFF is, right? Een lekker cadeautje voor jezelf!

Wist je dat je via de Berichten app op je iPhone jouw hartslag kan versturen?
Hoe je dat doet leggen we hier stapsgewijs uit.

 Tip: Stuur jouw hartslag naar je Valentijn

1. Ga naar de Berichten-app op je iPhone

2. Zoek het gesprek van jouw Valentijn op

3. Tik onderin ‘Digital Touch’ aan (het icoontje met 2 vingers)

4. Leg nu je vinger op het zwarte scherm

5. Je ziet nu "jouw hart” kloppen

6. Als je je vinger van het scherm afhaalt, wordt je hartslag automatisch verstuurd


Fijne Valentijnsdag! ❤️

Of anders:

Toch nog op zoek naar inspiratie voor de dag van de liefde? Wij hebben 5 tips voor een geslaagde Valentijnsdag! En wij zouden leapp niet zijn als deze tips niet ook een beetje te maken zouden hebben met jouw mobiele device. Dus, wat te doen op Valentijnsdag?

1. Netflix. And chill. Of alleen Netflix.

Pak je iPad of MacBook erbij en ga languit op de bank. Kies  je voor een bingewaardige serie, of liever een filmpje? De good old romkom doet het altijd goed op Valentijnsdag. Of een slechte actiefilm. En wat dacht je van die ene arthouse film die je altijd al wilde zien, maar waar je steeds geen tijd voor had?

2. Picture this

Heb je geen zin om thuis te blijven? Als je toch al moeite gaat doen om er mooi en sexy uit te zien op Valentijnsdag, waarom dan niet voor jezelf? Maak je mooi op, trek je leukste outfit aan en it€™s selfie time! Met onze tips voor de perfecte foto met je iPhone kun je de mooiste foto van jezelf ook gebruiken voor op jouw datingprofiel.

3. Today€™s the date

Met je iPhone heb je net een nieuwe foto gemaakt voor op je Tinder-, Happn- of Bumble-profiel. Nu ben je klaar voor een avondje vermaak. Wens al jouw matches een fijne Valentijnsdag, gewoon om te kijken wat voor reacties je krijgt. Of vraag aan ze wat zij doen met Valentijnsdag. Misschien rolt er wel een spontane eerste date uit! Romantischer kan bijna niet, right?

4. V staat voor vriendschap

Valentijnsdag hoeft niet alleen over liefde-liefde te gaan. Is er een dierbare vriend, die je al maanden of misschien wel jaren niet meer hebt gesproken? Bel hem/haar dan op om eens bij te kletsen! Met FaceTime, Skype of WhatsApp videobellen is het net alsof hij/zij weer naast je op de bank zit.

5. Dansen met je iPhone (en elkaar)

Een toffe app van Nederlandse bodem is het dansspel Bounden, voor twee spelers. Je houdt allebei een uiteinde van je iPhone vast. En zo dans je met zijn tweeën de kamer rond op klassieke muziek, met choreografieën door het Nationale Ballet. Dus trek je lover van de bank af, schakel je BFF in of vraag een random persoon op straat ten dans (joh, doe eens gek) en waan jezelf een heuse ballerina! Romantiek - of de slappe lach - gegarandeerd. 

Er kan een hoop druk staan op de dag van de liefde. Maar onthoud dat 14 februari 2018 verder ook maar gewoon een normale woensdag is. Met deze tips zul je je in ieder geval niet vervelen. Fijne Valentijnsdag!

Terug naar blog

Mooie producten bij 5 tips voor een leuke Valentijnsdag met Apple

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: