5 must have iPhone accessoires
5 must have iPhone accessoires

1. Auto oplader

Het is een echt first world problem, maar daarmee is het nog steeds een probleem: je iPhone batterij is leeg. Door je iPhone in de auto op te laden weet je zeker dat je met een volle accu thuis of op je werk aankomt. Handig!

 

2. Kevlar kabel

Hoeveel iPhone kabels heb jij al versleten? Tijd voor een praktisch onverwoestbare kevlar kabel! Het materiaal kevlar, waar deze kabel mee versterkt is, wordt ook gebruik in kogelvrije vesten. Probeer deze kabel maar eens kapot te krijgen.

3. Tempered glass

Wat mooi is moet mooi blijven. Het is zeer aan te raden om het meest kwetsbare deel van je iPhone, het scherm, te voorzien van tempered glass. Dit laagje dat je over je telefoon heen plakt beschermt het display tegen minuscule krasjes. En een iPhone met een puntgaaf scherm blijft zijn waarde veel langer vasthouden. Slim bezig!

 

4. Flex case

Ken je dat moment dat je je telefoon per ongeluk laat vallen? Dat je iPhone in slow-motion op de grond klettert? Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk schuilt in een piepklein hoekje. Maar met een flex case kun jij op zulke momenten rustig blijven ademhalen. Deze bodyguard voor je iPhone vangt de klappen op, zodat je toestel geen beschadigingen oploopt.

 

5. Draadloze oortjes 

De Apple Airpods waren dé sensatie van 2019. Het leek wel alsof iedereen van de ene op de andere dag Airpods droeg. Waar iedereen Airpods kent, bleef de Urbanista Stockholm een verborgen pareltje onder de draadloze oortjes. Wat niet veel mensen weten is dat de kwaliteit van deze earphones minstens zo goed is als Airpods. Gek genoeg kosten ze ongeveer de helft. Doordat de Urbanista Stockholm oortjes van de allernieuwste bluetooth variant, bluetooth 5.0, gebruik maken, heb je altijd een stabiele verbinding. Je krijgt ze met oplaadcase.