Laatste update: 15 augustus 2023

iPhone updaten: Eenvoudige handleiding voor een snelle update

iphone updaten

Je iPhone updaten kan soms een uitdaging zijn, vooral als je niet technisch bent aangelegd. Van het vinden van de juiste instellingen tot het downloaden en installeren van de update, er zijn veel stappen die je moet volgen. Maar maak je geen zorgen, we staan klaar om je te helpen. In deze blogpost laten we je zien hoe je je iPhone kunt updaten naar de nieuwste versie op een eenvoudige en snelle manier, zonder dat je data verliest. En het beste van alles, we zullen je stap voor stap begeleiden, zodat je het in de toekomst zelf kunt doen.

Hoe kan leapp je helpen?

Onze missie bij leapp is om je leven makkelijker te maken. Daarom hebben we deze gids samengesteld om je te helpen je iPhone te updaten. We zullen je niet alleen laten zien hoe je de update kunt uitvoeren, maar we zullen je ook adviseren over het maken van een back-up van je data voordat je de update uitvoert. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je waardevolle foto's, berichten en apps.

Stap voor stap je iPhone updaten

Volg deze stappen om je iPhone te updaten:

1. Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met Wi-Fi en dat de batterij voldoende is opgeladen (minimaal 50%).

2. Ga naar 'Instellingen' op je iPhone.

3. Scroll naar beneden en tik op 'Algemeen'.

4. Tik op 'Software-update'.

5. Als er een update beschikbaar is, zie je een optie om deze te downloaden en installeren. Tik op 'Download en installeer'.

6. Je iPhone zal nu de update downloaden. Zodra de download is voltooid, zal je iPhone automatisch opnieuw opstarten en de update installeren.

Let op: Het is belangrijk dat je je iPhone niet uitschakelt of opnieuw opstart tijdens het updateproces. Dit kan ervoor zorgen dat je iPhone vastloopt en dat je je data verliest.

Hoe maak je een back-up van je data

Voordat je je iPhone update, raden we je aan om een back-up van je data te maken. Dit is hoe je het doet:

1. Verbind je iPhone met Wi-Fi.

2. Ga naar 'Instellingen' op je iPhone.

3. Tik op je naam bovenaan het scherm.

4. Tik op 'iCloud'.

5. Scroll naar beneden en tik op 'iCloud-reservekopie'. 6. Zorg ervoor dat 'iCloud-reservekopie' is ingeschakeld en tik vervolgens op 'Maak nu reservekopie'.

Je iPhone zal nu een back-up maken van je data naar iCloud. Dit proces kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid data op je iPhone.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp begrijpen we dat technologie soms overweldigend kan zijn. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen, of je nu hulp nodig hebt bij het updaten van je iPhone, het kiezen van het juiste Apple-product, of het oplossen van een technisch probleem.

We bieden een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple-producten die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook van hoge kwaliteit. En als je ooit vastloopt, zoals bij het updaten van je iPhone, kun je altijd op ons rekenen voor hulp.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze website op leapp.nl en ontdek hoe we je leven makkelijker kunnen maken met onze producten en diensten. En vergeet niet, bij leapp zijn we er om je te helpen.

Terug naar blog

Mooie producten bij iPhone updaten: Eenvoudige handleiding voor een snelle update

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: