Laatste update: 18 augustus 2023

iPad Air vs iPad: Ontdek Welke het Beste bij Jou Past

verschil ipad en ipad air

Welke iPad moet ik kiezen? De iPad Air of de reguliere iPad? Beide hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, maar welke past het beste bij jouw behoeften, levensstijl en budget? Bij het maken van deze keuze, wil je graag betrouwbare en objectieve informatie. Je wilt zeker zijn van je keuze en geen spijt krijgen van je aankoop. Dit kan een uitdaging zijn, vooral omdat er zoveel verschillende modellen en opties zijn. Je wilt ook niet te veel betalen voor functies die je niet nodig hebt. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar de verschillende modellen, hun functies en prijzen. Je leest reviews, vergelijkt prijzen en bezoekt misschien zelfs winkels of websites om de iPads te bekijken en te testen.

Hoe leapp je helpt

Bij leapp begrijpen we deze uitdagingen en willen we je graag helpen. We bieden een uitgebreide vergelijking van de iPad Air en de reguliere iPad, met aandacht voor de belangrijkste verschillen en overeenkomsten. Onze experts geven je advies over welke iPad het beste past bij jouw behoeften en budget. Daarnaast informeren we je over de voordelen van het kopen van een refurbished iPad bij leapp.

Vergelijking: iPad Air vs reguliere iPad

Laten we beginnen met het vergelijken van de iPad Air en de reguliere iPad. Beide modellen hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

- Design: De iPad Air heeft een slanker en lichter ontwerp dan de reguliere iPad. Dit maakt het gemakkelijker om mee te nemen en comfortabeler om te gebruiken. De reguliere iPad heeft een meer klassiek ontwerp, dat nog steeds zeer functioneel en gebruiksvriendelijk is.

- Prestaties: Over het algemeen biedt de iPad Air betere prestaties dan de reguliere iPad. Dit komt door de krachtigere processor en meer RAM. Dit betekent dat de iPad Air sneller is en beter kan multitasken. De reguliere iPad biedt nog steeds goede prestaties voor dagelijks gebruik.

- Functies: Beide iPads hebben veel geweldige functies, zoals een hoge resolutie scherm, een uitstekende camera en toegang tot duizenden apps in de App Store. De iPad Air heeft echter enkele extra functies, zoals ondersteuning voor de Apple Pencil en het Smart Keyboard.

- Prijs: De iPad Air is over het algemeen duurder dan de reguliere iPad. Dit komt door de betere specificaties en extra functies. Als je op een budget bent, kan de reguliere iPad een betere keuze zijn.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen helpen bij het maken van de juiste keuze, maar ook bij het krijgen van de beste deal. Daarom bieden we refurbished iPads aan. Deze iPads zijn volledig gecontroleerd, schoongemaakt en indien nodig geüpgraded. Ze werken net zo goed als nieuwe iPads, maar zijn een stuk goedkoper. Bovendien biedt leapp uitstekende service. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We willen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je het meeste uit je iPad haalt. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie refurbished iPads en vind de iPad die perfect bij jou past!
Terug naar blog

Mooie producten bij iPad Air vs iPad: Ontdek Welke het Beste bij Jou Past

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: